Αναβάλλεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών
Τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Υγείας λόγω κορωνοϊού, οδηγούν σε αναβολή του Final Four του κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 13-14 Μαρτίου στη Σύρο.
Μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας το Final Four κυπέλλου βόλεϊ ανδρών αναβάλλεται και μένει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.
Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας όλες οι αθλητικές δραστηριότητες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγίου, Γιώργος Λεονταρίτης σε επικοινωνίας που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο αποφάσισαν να αναβάλουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Θεώρησαν ότι είναι προτιμότερο να αναβληθεί η διοργάνωση παρά να γίνει χωρίς κόσμο στις κερκίδες.
Επιπλέον μένει να μάθουμε και τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Final Four στη Σύρο.
Δείτε και την ανάρτηση του Γιώργο Λεονταρίτη για το θέμα της αναβολής του Final Four:
- Αίγιο: Αναζητείται άνδρας που επιτέθηκε σε οδηγό και τον έστειλε στο νοσοκομείο
- Ο Δένδιας στο Υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ» – Παρακολούθησε βολή του νέου τύπου τορπίλης «SeaHake mod4»
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου

