Στο έκτακτο σχέδιο και τις έκτακτες οδηγίες σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες για το τι θα κάνουν με τους εργαζόμενους στο πλαίσιο ανησυχίας για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε Βασίλης Κανέλλης, διευθυνής σύνταξης του in.gr.
Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα στην εκπομπή «MEGA Mag», ο διευθυντής σύνταξης του «in.gr» αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα τα οποία είναι:
-τηλεργασία: όπου υπάρχει δυνατότητα με Skype ή άλλα μέσα, ο εργαζόμενος θα συνδέεται με την εταιρεία του
-ακύρωση όλων των εκδηλώσεων, όλων των εκπαιδευτικών διαδικασιών
-ακύρωση ταξιδιών στο εξωτερικό
-διασπορά των εργαζόμενων σε πολλά κτίρια
-συνεχής ενημέρωση
-και φυσικά όλα τα μέτρα που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Υγείας για τους εργαζόμενους σε εταιρείες
Μάλιστα ο κ. Κανέλλης αναφέρθηκε και στο μεγάλο «deal» του Ερντογάν με τον Πούτιν και τι κερδίζει και τι χάνει με αυτό η Τουρκία.
Αν κερδίζει ο Ερντογάν από αυτή την εκεχειρία και πόσο αυτό θα επηρεάσει όλα όσα γίνονται στον Έβρο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας