Κοροναϊός : Στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο – Ελέγχονται όλοι οι επιβαίνοντες
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα εφόσον δε διαπιστωθεί κάποιο ύποπτο σύμπτωμα θα τους επιτραπεί να αποβιβαστούν στην Κέρκυρα.
Στην Κέρκυρα βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο «ΜSC Opera» και αναμένεται να ξεκινήσει ιατρικός έλεγχος στους 1.579 επιβάτες που μεταφέρει.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα εφόσον δε διαπιστωθεί κάποιο ύποπτο σύμπτωμα θα τους επιτραπεί να αποβιβαστούν στην Κέρκυρα.
Το πλοίο είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει απόψε στις 8 το βράδυ με προορισμό την Ιταλία.
Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο ξεκίνησε την κρουαζιέρα του από τη Γένοβα της γειτονικής Ιταλίας, απ’ όπου και αποβιβάστηκε ο επιβάτης που διεγνώσθη με κοροναϊό.
Μεταφέρει επιβάτες από διάφορες χώρες και έχει καταπλεύσει στα λιμάνια Κατακόλου, Ηρακλείου Κρήτης, Ρόδου και Πειραιά.
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη
- «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια Μετά»: Το επετειακό επεισόδιο έρχεται στο MEGA
- Eurocup Women: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «32»
- Θρήνος για τον 38χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης


