Καθαρισμός της παραλίας Φρεαττύδας από τον Δήμο Πειραιά
Eργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.
Eργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της παραλίας Φρεαττύδας πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης της παραλίας.
Συγκεκριμένα, μικτά συνεργεία του Δήμου απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες από την παραλία και προχώρησαν σε παρεμβάσεις καλλωπισμού του πρασίνου καθώς και σε εργασίες αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντα χώρου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως για ακόμα μια φορά ο Δήμος Πειραιά προχώρησε σε συντονισμένες εργασίες στην παραλία της Φρεαττύδας, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική της βελτίωση.
Ο κ. Μώραλης ανέφερε στη συνέχεια, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα υλοποίησης εκτεταμένων αναπλάσεων, δεδομένου ότι ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος αρχαιολογικός, επισημαίνοντας πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες, προκειμένου οι παραλίες της πόλης μας να είναι όμορφες, ασφαλείς και καθαρές. Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να διατηρήσουν την παραλία στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον.
- Πώς κατέληξε να στάζει τόσο δηλητήριο ο διάλογος για τα φετινά Όσκαρ;
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Στα δικαστήρια ο 19χρονος που αναζητούνταν
- Σε εξέλιξη οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο – Τα πρώτα μηνύματα
- Ο Φουρνιέ είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Πανιωνίου και αποβλήθηκε (vid)
- «Ποτέ ξανά»: Πορεία μνήμης στη μνήμη των 50.000 Εβραίων θυμάτων του ναζισμού στη Θεσσαλονίκη
- Έρχονται πρόστιμα από τις έξυπνες κάμερες – Σε λίγες ημέρες οι πρώτες βεβαιώσεις

