Παναθηναϊκός : Ο Ρόκα προβάλλει ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Αλαφούζου – Δώνη
Ο Τσάβι Ρόκα είναι αυτός ο οποίος θα λειτουργήσει ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Αλαφούζου - Δώνη, για να εκτονώσει την ένταση στον Παναθηναϊκό
Η ένταση που προκλήθηκε στον Παναθηναϊκό μετά τις δημόσιες μομφές του Γιώργου Δώνη την Πέμπτη έχει εκτονωθεί.
Από τη μια η ΠΑΕ τήρησε ήπια στάση με την ανακοίνωση και τη «διαρροή» της, και από την άλλη ο Δώνης απέφυγε να προσθέσει κάτι άλλο στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Τρίπολης.
Όμως, το ζήτημα δεν έχει διευθετηθεί και θα εκκρεμεί όσο ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Γιώργος Δώνης δε μιλούν απευθείας.
Είναι προφανές ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά με μια τόσο σημαντική εκκρεμότητα.
Ο Αλαφούζος έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με την επιλογή του Δώνη να δημοσιοποιήσει τη δυσαρέσκειά του, όμως δε θα λάβει αποφάσεις εν θερμώ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα μιλήσει με τον Τσάβι Ρόκα την Κυριακή και θα αναλύσουν διεξοδικά την υπόθεση.
Ο Ρόκα έλειπε στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις και επέστρεψε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τα διοικητικά στελέχη για όσα συνέβησαν, ενώ δεν είναι γνωστό εάν έχει επικοινωνήσει με τον Δώνη, για να ακούσει την εκδοχή του για τα τεκταινόμενα.
Το σενάριο που φαίνεται να επικρατεί είναι να πέσουν οι τόνοι, ώστε να πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού Αλαφούζου – Δώνη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Προηγουμένως χρειάζεται να προηγηθεί αρκετή δουλειά με εκατέρωθεν εξηγήσεις και ο Ρόκα θα την αρχίσει από την Κυριακή.
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος


