Αναβλήθηκαν τα τουρνουά στην Κίνα λόγω του κοροναϊού
Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση της ATP ματαιώθηκαν τέσσερα τουρνουά που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν τον Μάρτιο σε διάφορες περιοχές της Κίνας.
Την απόφαση να ματαιώσει τέσσερα τουρνουά, που θα γινόντουσαν σε διάφορες περιοχές της Κίνας τον Μάρτιο πήρε η ATP, μετά την εξάπλωση του κοροναϊού στην ασιατική χώρα.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής, για προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε να ματαιωθούν τα Challengers που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν σε Κουζίνγκ, Ζουχάι, Σενζέν και Ζανγκγκαγκ.
Η εξάπλωση του κοροναϊού έχει προβληματίσει έντονα την παγκόσμια ομοσπονδία, με την ATP να αποφασίζει την ματαίωση των τουρνουά Challengers που θα γινόντουσαν στην Κίνα.
Οι άνθρωποι της ATP παρακολουθούν τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξουν για τα τουρνουά του Απριλίου.
Είναι πολύ πιθανό δηλαδή να ακυρωθούν οι διοργανώσεις και για τον μεθεπόμενο μήνα και γενικά να μην διεξάγονται τουρνουά στην Κίνα, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.
Μια πολύ δύσκολη κατάσταση, που έχει προκαλέσει σε ATP και WTA (υπεύθυνη για τις γυναίκες) συναγερμό, καθώς κάθε χρόνο γίνονται δεκάδες τουρνουά στην Κίνα.
- Στα αγροτικά μπλόκα της Φθιώτιδας ο Κουτσούμπας – «Ο αγώνας σας είναι δίκαιος και πρέπει να πάει μέχρι τέλους»
- Μαρούσι – ΠΑΟΚ 87-97: Μεγάλο «διπλό» για τον Δικέφαλο του βορρά και… τρίτη θέση (vid)
- Μοιράζοντας τα λάφυρα: Αμερικανοί εργολάβοι διαγωνίζονται για το ποιος θα αναλάβει την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Έκπληξη! Η ταινία της Κέιτ Γουίνσλετ, σε σενάριο του έφηβου γιου της, είναι «χριστουγεννιάτικο θαύμα»
- Αγρότες: Η οργή στα μπλόκα μεγαλώνει – «Όχι» στον προσχηματικό διάλογο, κλιμακώνουμε τον αγώνα»
- Αποστολάκη: «Διεύρυνση των ανισοτήτων και παρασιτική ανάπτυξη το αποτέλεσμα των κυβερνητικών πολιτικών»

