Πρόβλημα τραυματισμού για τον Ουάιλι
Ο Αμερικανός σέντερ των Πρασίνων ήταν ο άτυχος της αναμέτρησης με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη καθώς σε μία φάση των γηπεδούχων τραυματίστηκε και βγήκε από το ματς.
Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, καθώς κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη, ο Τζέικομπ Ουάιλι γύρισε τον αστράγαλό του.
Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από διεκδίκηση ριμπάουντ και έπεσε σφαδάζοντας στον πόνο.
Απευθείας οδηγήθηκε στον πάγκο και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έπεσαν επάνω του για να δουν τι συμβαίνει.
Του τοποθετήθηκε πάγος, όμως μέχρι στιγμής ο Οάιλι πονάει αρκετά, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.
Ενοχλήσεις στην μέση έχει και ο Τόμας για τον Ρικ Πιτίνο που… μαστίζεται από τραυματισμούς.
- Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη (vids)
- Αναστάσης Παπαληγούρας: Με την ελληνική σημαία το φέρετρο – Παρών Σαμαράς, Καραμανλής στο τελευταίο αντίο
- Απόκριες: Σε ποια καρναβάλια στην Αθήνα μπορείτε να γιορτάσετε το Σαββατοκύριακο
- Λόρα: «Μίλησε» το κινητό της – Εξέπεμψε στίγμα από το Βερολίνο για πρώτη φορά μετά τη φυγή της
- Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει στην Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων
- Αγρότες: Αποχωρούν από το Σύνταγμα τα τρακτέρ εν μέσω επευφημιών