Κακοκαιρία εξπρές την Παρασκευή με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους [Χάρτες]
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Παρασκευής 14 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Παρασκευής 14 έως και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.
Η επερχόμενη κακοκαιρία οφείλεται σε ένα βαρομετρικό χαμηλό, το κέντρο του οποίου θα κινηθεί γρήγορα, διασχίζοντας τη χώρα μας από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά. Ανάλογη θα είναι και η πορεία των φαινομένων (βροχές / καταιγίδες), τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν το πρωί της Παρασκευής 14/02 τα δυτικά και βορειοδυτικά και στην συνέχεια το σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ από την νύχτα της Παρασκευής 14/02 προς Σάββατο 15/02 θα περιοριστούν στο Αιγαίο και στα Ανατολικά ηπειρωτικά.
Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Σύμφωνα με το meteo οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 7 μποφόρ την Παρασκευή 14/02 και τα 8 με 9 μποφόρ το Σάββατο 15/02, ενώ στο Ιόνιο θα είναι ασθενέστεροι κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.
Στους χάρτες που ακολουθούν φαίνεται η κίνηση του χαμηλού, ο υετός και η ταχύτητα και διεύθυνση του ανέμου κατά το διήμερο Παρασκευή 14/02 – Σάββατο 15/02.
- Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Από τα luxury δώρα στα ραντεβού στο σπίτι – Όταν ο ρομαντισμός συναντά την ακρίβεια
- Λεβερκούζεν – Ζανκτ Πάουλι 4-0: Εύκολη νίκη για τις Ασπιρίνες πριν τον Ολυμπιακό
- Η εξήγηση για το «όχι» του Ντε Τσέρμπι στην Τότεναμ
- Τέσσερις πράξεις θεσμικής αλαζονείας
- Μπαρτζώκας: «Ήμασταν σοβαροί και κερδίσαμε» – Τι είπε για το Final 8 του Κυπέλλου
- Εύβοια: Αστυνομικός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του – Μάρτυρες τα ανήλικα παιδιά τους




