Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταιγίδα Κιάρα : Η δραματική στιγμή κατάρρευσης ξενοδοχείου

Καταιγίδα Κιάρα : Η δραματική στιγμή κατάρρευσης ξενοδοχείου

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη βορειοδυτική Ευρώπη λόγω τις καταιγίδας Κιάρα, η οποία συνοδεύεται από ισχυρή βροχόπτωση και ριπές ανέμου που πνέουν με ταχύτητα άνω των 130 χιλιομέτρων την ώρα, απεικονίζει βίντεο από τη Σκωτία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη βορειοδυτική Ευρώπη λόγω τις καταιγίδας Κιάρα, η οποία συνοδεύεται από ισχυρές βροχοπτώσεις και ριπές ανέμου που πνέουν με ταχύτητα άνω των 130 χιλιομέτρων την ώρα, απεικονίζει βίντεο από τη Σκωτία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο εν λόγω βίντεο φαίνεται έχει ξενοδοχείο που έχει καταρρεύσει, λόγω των πλημμυρών που έχει προκαλέσει η Κιάρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική Mirror, από νωρίς το πρωί, όταν και ξεκίνησε να ανεβαίνει η στάθμη του νερού το ξενοδοχείο είχε αρχίσει να ελέγχεται από τις Αρχές της χώρας, αφού θεωρούνταν επικίνδυνο.

Τα πληρώματα των πυροσβεστών έσπευσαν στη σκηνή όταν η πλευρά του κτιρίου κατέρρευσε στο νερό.

Οι εσωτερικοί χώροι του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών που εξακολουθούν να κρέμονται στους τοίχους, μπορούν να φανούν από το δρόμο, καθώς ο ογκώδης ποταμός συνεχίζει να ρέει κάτω.

Δείτε το βίντεο και εικόνες από το συμβάν:

Πρωτοφανείς καταστάσεις

Όλα αυτά, ενώ η Κιάρα σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη -και ιδίως τη Βρετανία- κυρώσεις προκαλώντας ζημιές, πλημμύρες και διακοπές στην ηλεκτροδότηση, ακυρώσεις πτήσεων, πλοία που έμειναν δεμένα στα λιμάνια και ποδοσφαιρικούς αγώνες που αναβλήθηκαν.

Στη Βρετανία, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την κακοκαιρία, έχουν σημειωθεί προβλήματα στα δρομολόγια των αεροπλάνων, των τρένων και των πλοίων, αφού η καταιγίδα συνοδεύεται από ισχυρή βροχόπτωση και ριπές ανέμου που πνέουν με ταχύτητα άνω των 130 χιλιομέτρων την ώρα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία (Met Office) έχει θέσει σε πορτοκαλί συναγερμό την Αγγλία και την Ουαλία, λόγω των ανέμων. Περίπου 92.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη τη χώρα και πολλοί ποταμοί υπερχείλισαν.

Η Met Office κατέγραψε ριπές ανέμου ταχύτητας 150 χιλιομέτρων στο Αμπερντάρον, στη βόρεια Ουαλία.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024