Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Δώνη ενόψει ΑΕΚ
Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό, κόντρα στην ΑΕΚ, με λίγες αλλαγές στο βασικό σχήμα
Στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0 και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Κυριακή στις 19:30.
Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του για το προσεχές ματς τον Εμάνουελ Ινσούα που είναι τιμωρημένος, αλλά ταυτόχρονα και τραυματίας. Τη θέση του Αργεντινού, στο ματς της Κυριακής, θα πάρει ο Χατζηθεοδωρίδης και αυτή θα είναι μια από τις λίγες αλλαγές που θα κάνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βασικό σχήμα.
Όλα δείχνουν πως, στην αρχική ενδεκάδα, θα επανέλθει ο Χρήστος Δώνης, ίσως αντί του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ τη θέση του Ζαχίντ που χρειάζεται ανάσες αναμένεται να πάρει ο Μπουζούκης.
Οι τραυματισμοί των Χατζηγιοβάνη και Νάγκι δεν εμπνέουν ανησυχία και θα αγωνιστούν, αν και είναι άγνωστο αν θα βρεθούν ταυτόχρονα στην ενδεκάδα.
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
