ΑΕΚ: Με Λιβάγια – Αλμπάνη κόντρα στον Παναιτωλικό (pic)
Γνωστή έγινε η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό.
Γνωστή έγινε η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό.
Ο Καρέρα επέλεξε να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» σε σχηματισμό 3-5-2 με τους Λιβάια και Αλμπάνη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Αραούχο
Από εκεί και πέρα, ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνας, αριστερά θα κινείται ο Χουλτ και δεξιά ο Βασιλαντωνόπουλος.
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής οι Σιμόες και Σαμπανάτζοβιτς, μπροστά τους ο Μάνταλος και στην επίθεση το δίδυμο των Λιβάια και Αλμπάνη.
Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Σιμάνσκι, Σαρδέλης, Αραούχο και Χριστόπουλος.
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες
- «Ο ατζέντης του Μίλερ-ΜακΙντάιρ έρχεται στην Ελλάδα»
- Μαξίμου gate: Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές
- Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί
- Athens Features in Time Out’s 2026 Ranking
- Ο Λαπόρτα φέρνει αύξηση μπάτζετ και… μεταγραφές στην Μπαρτσελόνα: Πάει για διπλό… χτύπημα με Ράιτ και Τάις



