Βίντεο – σοκ : Προετοιμασία Αφγανών για αιματηρή επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Βίντεο-ντοκουμέντο αποκαλύπτει την προετοιμασία και τον εξοπλισμό με ρόπαλα και στιλέτα ομάδας Αφγανών πριν εξαπολύσουν αιματηρή επίθεση κατά ομοεθνών τους, οι οποίοι τρώνε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.
Λίγα μέτρα μακριά από το εστιατόριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έτρωγαν οι δύο νεαροί από το Αφγανιστάν που δέχτηκαν την επίθεση, οι δράστες εμφανίζονται να κόβουν με τα χέρια κλαδιά δέντρων και να τα μετατρέπουν σε αυτοσχέδια ρόπαλα.
Περνούν αστυνομικοί…
Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, φαίνονται να τα κραδαίνουν στον αέρα για να τα δοκιμάσουν.
Κάποιοι στιγμή, σχεδόν δίπλα τους, από τον δρόμο περνούν και δύο μηχανές με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Τότε οι αλλοδαποί κρύβουν τα ρόπαλα και μόλις οι αστυνομικοί φεύγουν, συνεχίζουν την προετοιμασία της επίθεσης.
Χτύπησαν και μαχαίρωσαν
Από σάκο που έχουν μαζί τους βγάζουν και τα στιλέτα που έχουν αγοράσει, τα μοιράζονται και κατευθύνονται προς το εστιατόριο, όπου τελικά χτύπησαν και μαχαίρωσαν τους δύο ομοεθνείς τους.
Οι αρχές δεν κατάφεραν τελικά να τους εντοπίσουν. Οι δύο νεαροί νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Δείτε το βίντεο:
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία



