Η Φωτεινή Δάρρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Με μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «Η συμφωνική μουσική συναντά το μπουζούκι» η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου για να ταξιδέψει το κοινό μοναδικά στα σπουδαιότερα κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού των τελευταίων ογδόντα χρόνων
Με μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «Η συμφωνική μουσική συναντά το μπουζούκι» η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου για να ταξιδέψει το κοινό μοναδικά στα σπουδαιότερα κομμάτια του ελληνικού τραγουδιού των τελευταίων ογδόντα χρόνων.
Οι μελωδίες των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, Απόστολου Καλδάρα, Γιώργου Μουζάκη, Σπύρου Περιστέρη, Νίκου Γούναρη και Δημήτρη Παπαδημητρίου θα ανοιχτούν στο πέλαγος της ελληνικής μουσικής δημιουργίας. Η Συμφωνική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Πάνου Βλάχου θα ενωθεί επί σκηνής με τον δεξιοτέχνη Θανάση Πολυκανδριώτη και τους είκοσι μαθητές του, ηλεκτρική ορχήστρα αλλά και την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Την ενορχήστρωση των τραγουδιών επιμελείται ο Γιώργος Παπαχριστούδης.
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




