Θεσσαλονίκη : Τροχαίο με 14 πρόσφυγες τραυματίες
Οι πρόσφυγες επέβαιναν σε όχημα, το οποίο τους μετέφερε, από τον Έβρο προς το εσωτερικό της χώρας. Ο διακινητής εγκατέλειψε το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητείται.
Δεκατέσσερις πρόσφυγες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.
Οι τραυματίες επέβαιναν σε όχημα το οποίο τους μετέφερε, από τον Έβρο προς το εσωτερικό της χώρας.
Ο οδηγός του φαίνεται να αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στο ύψος της Ασπροβάλτας το υπερφορτωμένο όχημα ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι.
Από το εσωτερικό του ανασύρθηκαν τραυματίες δεκατέσσερις πρόσφυγες με καταγωγή από τη Συρία.
Όλοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ ο διακινητής εγκατέλειψε το σημείο πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητείται.
Πηγή thestival.gr
- Ίλιον: Συνελήφθη αστυνομικός μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητή που αποκάλυψε το in
- Στα άκρα οι σχέσεις Σαλάχ – Σλοτ: «Δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
- Ο Αντόνιο Κόστα απαντά στον Τραμπ: «Η απειλή πολιτικής παρέμβασης στην ΕΕ είναι απαράδεκτη»
- Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντιμέτωποι με κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» αγρότες από την Κρήτη
- Ο Σάββας Παντελίδης αναλαμβάνει την ΑΕΛ Novibet
- ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας





