Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε το πρωί η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Κατά τη διάρκειά της οι αστυνομικοί εντόπισαν σε οίκημα και κατέσχεσαν 1 τόνο και 181 κιλά κοκαϊνης.
Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν 8 αλλοδαποί, μέλη της σπείρας που δραστηριοποιείτο συστηματικά στη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων κοκαϊνης από τον Άγιο Βικέντιο της Καραϊβικής σε χώρες της Ευρώπηςκ αι της βορειοδυτικής Αφρικής.
Οι αστυνομικοί εκτός από τα ναρκωτικά κατέσχεσαν και όπλα, μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας