Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Οι δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή
Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη σειρά «Η Λάμψη» που πρωταγωνιστούσε
Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη σειρά «Η Λάμψη» που πρωταγωνιστούσε
Ο «Νικηφόρος» της σειράς «8 Λέξεις» παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή .
Πως βρέθηκε στις 8 Λέξεις
«Είχα κάνει συνέντευξη με έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ήταν γνωστός του Ανδρέα Γεωργίου και του μίλησε για μένα. Εκείνος γκούγκλαρε και με πήρε αμέσως τηλέφωνο», εξήγησε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.
Όπως εξομολογήθηκε πέρασε δύσκολες στιγμές οικονομικά και αναγκάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές. «Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν ήξερα αν θα βγει η μέρα. Στη Ζάκυνθο δούλεψα τα καλοκαίρια στον τουρισμό, σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου, σε μπαρ. Με αναγνώριζαν και έβλεπα στα μάτια τους “γιατί ρε παιδί μου εσύ;”, αλλά από την άλλη “ναι έτσι πρέπει να κάνεις παιδί μου”. Οι 8 λέξεις είναι η εξέλιξη της σαπουνόπερας, όπως θα θέλαμε να την κάνουμε τότε”.
Η Λάμψη
«Την περίοδο της Λάμψης ήταν μια θαυμάστρια που είχε μάθει που είναι το σπίτι μου και χτύπαγε τα κουδούνια. Κάποια στιγμή, μπαίνοντας στο πατρικό μου την βρήκα μέσα. Είχε χτυπήσει στη μάνα μου και της είχε πει ότι ήταν φίλη μου, μπήκε μέσα και με περίμενε. Έπαθα σοκ».
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη





