Ολυμπιακός : Η μισή Ευρώπη γλυκοκοιτάζει το ρόστερ του
Ο «χορός» εκατομμυρίων γύρω από Τσιμίκα και Ποντένσε, αλλά και το γεγονός ότι η... Premier League «γλυκοκοιτάζει» Ομάρ και Καμαρά δείχνουν το επίπεδο του ερυθρόλευκου ρόστερ, που «πολιορκείται» από τη μισή Ευρώπη
Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν έχει έναν και μόνο στόχο.
Την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από δυο χρόνια.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δημιουργήσει τις βάσεις για να τα καταφέρει, έχοντας «φτιάξει» ένα σπουδαίο ρόστερ, που «σφύζει» από ποιότητα.
Οι ερυθρόλευκοι αποδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και κυριαρχούν σχεδόν σε όλα τα ματς.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Παίκτης του Άρη κι επίσημα ο Μπέντζαμιν Γκαρέ καθώς οι κίτρινοι τον ανακοίνωσαν με τη μορφή δανεισμού για ένα ημερολογιακό έτος από τη Βάσκο, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς.
LIVE: Παρτιζάν – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρτιζάν – Παναθηναϊκός για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η Εθνική ομάδα νίκησε την Ιταλία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και μετά το τέλος του αγώνα, ο Χάρης Παυλίδης δήλωσε ότι η ομάδα του έχει πολύ μέλλον και πως το χρυσό θα έρθει στο κατάλληλο σημείο...
Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός έδωσε την… συμβουλή του στην διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για τον προπονητή που πρέπει ν’ αναλάβει το καλοκαίρι, την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ