Ρέι: «Είμαι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την ΑΕΚ»
Ο Κέντρικ Ρέι μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπαντίρμα (14/01, 19:00) για το BCL, σχολιάζοντας και τη δική του απόδοση.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπαντίρμα για την 11η αγωνιστική του BCL (14/01, 19:00), φιλοδοξώντας να κάνει ακόμα ένα βήμα για την πρωτιά του ομίλου.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης, Κέντρικ Ρέι, μίλησε για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, τόνισε ότι θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει με την προσωπική του απόδοση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας.
Πρέπει να χειριστούμε καλά τα πράγματα στην άμυνα και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε τον ρυθμό. Νιώθω σε καλή κατάσταση και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικινά»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια
- Καιρός: Έρχονται αφρικάνικη σκόνη και λασποβροχές – Χιόνια στα ορεινά και 20άρια στα πεδινά
- Λυκόβρυση: Άγριο ξύλο μεταξύ οδηγών για την προτεραιότητα
- Η δημόσια υγεία νοσεί: «Το ΕΣΥ χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση όσο δύο Belharra τον χρόνο για να συνέλθει»


