Μέγκαν Μαρκλ: Έκλεισε ήδη την πρώτη της δουλειά
Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια η Μέγκαν Μαρκλ
Δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια η Μέγκαν Μαρκλ!
Η πρώτη συμφωνία
Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Times.
Η Μέγκαν και ο Χάρι παρέκαμψαν την βασιλική οικογένεια την Τετάρτη ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και «να εργάζονται ώστε να είναι οικονομικά ανεξάρτητο黨.
Οι λεπτομέρειες
Η εφημερίδα δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ που συνήψε η Μέγκαν, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ»Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μια εκπρόσωπος της Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ, δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Ντίσνεϊ.
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο




