Απίστευτο: Ο Κρόος σκόραρε από το κόρνερ την ώρα που ο γκολκίπερ… μιλούσε με αμυντικό! (vid)
Ένα απίστευτο γκολ πέτυχε ο Τόνι Κρόος, ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα της Βαλένθια να είναι... απασχολημένος και εκτός τέρματος, εκτελώντας απευθείας από το κόρνερ και κάνοντας το Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1.
Απίστευτο γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Η «Βασίλισσα» άνοιξε το σκορ στο 15′ της αναμέτρησης με τη Βαλένθια και έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, που διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία.
Ο τρόπος που μπήκε το γκολ πάντως είναι τρομερός. Ο Τόνι Κρόος ανέλαβε την εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και το πήγε απευθείας προς την εστία των «νυχτερίδων».
Αυτό δεν το έκανε τυχαία όμως, διότι είδε τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, Ντομενέκ, να είναι… απασχολημένος εκείνη την ώρα, μιλώντας σε έναν αμυντικό του.
Ο Γερμανός μέσος το εκμεταλλεύτηκε, εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ και η αντίδραση του γκολκίπερ, που πήγε καθυστερημένα στην εστία του, δεν ήταν αρκετή για να αποσοβήσει το γκολ.
Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο παρακάτω βίντεο:
- Τάσεις στην ευρωπαϊκή κρουαζιέρα το 2026: Μικρότερα πλοία, εμπειρίες πολιτισμού και F1
- Super League 2: Στο Μαρκόπουλο ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα play-off ο Ολυμπιακός Β’, ντέρμπι στην Καλαμάτα
- Λύγκας: Ο αθόρυβος θηρευτής των δασών – Ζει και στην Ελλάδα;
- Φθιώτιδα: Συνελήφθη 65χρονος που απείλησε τη σύζυγό του και σκότωσε τον σκύλο τους
- Chevron στην Ελλάδα: Τι φέρνει το νέο deal με ΗΠΑ στην ενέργεια και τι προσδοκά η Αθήνα
- Γιανάι σε Αντετοκούνμπο: «Ψάχνουμε για 4άρι…»

