Π. Νίκας : Σημαντικά οφέλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον East Med
Σημαντικά οφέλη και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποφέρει η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου East Med, σημειώνει μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε δήλωσή του, με αφορμή την υπογραφή της διακυβερνητικής συμφωνίας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για το εν λόγω έργο
Σημαντικά οφέλη και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αποφέρει η κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου East Med, σημειώνει μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε δήλωσή του, με αφορμή την υπογραφή της διακυβερνητικής συμφωνίας Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για το εν λόγω έργο.
«Δικαιολογημένη είναι η αισιοδοξία από τη συμφωνία κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου East Med όσον αφορά στα οφέλη για την πατρίδα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ιδιαίτερα όμως για την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα, τα οφέλη θα είναι εξόχως σημαντικά με την πρόσβαση στο φυσικό αέριο, την ενίσχυση του ενεργειακού κέντρου Μεγαλόπολης, τις θέσεις εργασίας, την περιβαλλοντική προστασία και τη γενικότερη συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη.
Εξυπακούεται πως, με την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του αγωγού, δεν κατασκευάσθηκε κιόλας, και πως θα χρειαστούν εργώδεις προσπάθειες για την αντιμετώπιση προβλημάτων και δυσκολιών μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού και πρωτοποριακού έργου.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χαιρετίζει την υπογραφή της συμφωνίας και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου East Med» τονίζει ο Π. Νίκας στη δήλωσή του.
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Πράξη ανθρωπιάς από τους αγρότες: Ζήτησαν συγγνώμη με κουλούρια σε διερχόμενους οδηγούς στην Κομοτηνή
- MyHealthApp Launches: Full Digital Health Records in One App
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Διαμαρτυρία αγροτών έξω από γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα – Πέταξαν άχυρα
