Μπαρτσελόνα: Έκανε πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Όλμο (vid)
Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο.
Τον Ντάνι Όλμο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα!
Η Mundo Deportivo αναφέρει σε δημοσίευμά της πως οι Καταλανοί έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στην κροατική ομάδα για τον 21χρονο Ισπανό επιτελικό μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ανδρών της χώρας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Όλμο μπήκε ως αλλαγή στο 66′ στον αγώνα της 15ης Νοεμβρίου 2019 με αντίπαλο τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ σκόραρε μάλιστα το 5ο από τα 7 γκολ της ομάδας του (7-0).
Ο Όλμο αποτελεί ένα από τα πιο… hot ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή και η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να προλάβει οποιαδήποτε άλλη ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει και να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της.
Το θέμα βέβαια είναι πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αναμένεται να τον παραχωρήσει τόσο εύκολα και γι’ αυτόν τον λόγο η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να συμφωνήσει με την κροατική πλευρά και να ολοκληρωθεί το deal.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Όλμο τη φετινή χρονιά μετράει μέχρι στιγμής 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα Κροατίας και Champions League, έχοντας πετύχει 8 γκολ ενώ έχει και 7 ασίστ.
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
