Η Ένωση Παικτών στην Ισπανία στηρίζει τον Ρούντι για την φραστική επίθεση στο ντέρμπι (pic)
Ο Ρούντι Φερνάντεθ κατήγγειλε φραστική επίθεση από φιλάθλους της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, με την Ένωση Παικτών της χώρας να τον στηρίζει με σχετική ανακοίνωση.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα 83-63 την Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι της ACB, ωστόσο οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν από το «Παλαού Μπλαουγκράνα».
Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ της «βασίλισσας» Ρούντι Φερνάντεθ κατήγγειλε φραστική επίθεση και άσχημη συμπεριφορά από φίλους των γηπεδούχων, με την Ένωση Παικτών της Ισπανίας να στηρίζει τον έμπειρο Ισπανό.
«Παίκτες υψηλού επιπέδου, σπουδαίοι προπονητές, κλαμπ που αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας, οπαδοί που στηρίζουν ένθερμα την ομάδα τους.
Όμως δεν μπορούμε να ανεχτούμε ότι κάποιοι προσβάλουν αθλητές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το καταγγέλουμε και το καταδικάζουμε, από όπου κι αν προέρχεται», ήταν η δήλωση της Ένωσης παικτών Ισπανίας.
Η ανάρτηση της Ένωσης παικτών:
⚪ Jugadores de altísimo nivel. 🔵 Entrenadores excelentes. ⭕ Clubes modélicos. 👍 Aficiones volcadas. ❌ Pero no podemos consentir que algunos se dediquen a insultar a deportistas en la @ACBCOM. Lo denunciamos y lo lamentamos. Vengan de donde vengan.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.