Η Ένωση Παικτών στην Ισπανία στηρίζει τον Ρούντι για την φραστική επίθεση στο ντέρμπι (pic)
Ο Ρούντι Φερνάντεθ κατήγγειλε φραστική επίθεση από φιλάθλους της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, με την Ένωση Παικτών της χώρας να τον στηρίζει με σχετική ανακοίνωση.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε εύκολα 83-63 την Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι της ACB, ωστόσο οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν από το «Παλαού Μπλαουγκράνα».
Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ της «βασίλισσας» Ρούντι Φερνάντεθ κατήγγειλε φραστική επίθεση και άσχημη συμπεριφορά από φίλους των γηπεδούχων, με την Ένωση Παικτών της Ισπανίας να στηρίζει τον έμπειρο Ισπανό.
«Παίκτες υψηλού επιπέδου, σπουδαίοι προπονητές, κλαμπ που αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας, οπαδοί που στηρίζουν ένθερμα την ομάδα τους.
Όμως δεν μπορούμε να ανεχτούμε ότι κάποιοι προσβάλουν αθλητές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το καταγγέλουμε και το καταδικάζουμε, από όπου κι αν προέρχεται», ήταν η δήλωση της Ένωσης παικτών Ισπανίας.
Η ανάρτηση της Ένωσης παικτών:
⚪ Jugadores de altísimo nivel. 🔵 Entrenadores excelentes. ⭕ Clubes modélicos. 👍 Aficiones volcadas. ❌ Pero no podemos consentir que algunos se dediquen a insultar a deportistas en la @ACBCOM. Lo denunciamos y lo lamentamos. Vengan de donde vengan.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με μόλις οκτώ παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό στο ΟΑΚΑ για το νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in της Euroleague (21/4, 21:00).