Με μία φράση του Γιάννη Ραγκούση, αντί σχολίου, απάντησε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του το πρωί της Δευτέρας στον ANT1.
Σχόλιο ΝΔ
«Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ. Τσίπρα, θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού “κηπουρού του” Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Πέρυσι τέτοιο καιρό έδωσα μέρισμα σε 3.000.000 συμπολίτες μας και τώρα το πήραν μόλις 200.000 νοικοκυριά» είπε και χαρακτήρισε το μέρισμα κοροϊδία και απάτη! «Χορταίνει κανείς με υποσχέσεις;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι τον ίδιο τον κατηγορούσαν ότι έδινε ψίχουλα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.