Έληξε ειρηνικά η κατάληψη στο ελληνικό Προξενικό Γραφείο του Βερολίνου
Η δεκαεπταμελής ομάδα, η οποία παρέμεινε στους χώρους του Προξενείου επί τουλάχιστον τρεις ώρες, αποχώρησε έπειτα από συνεννόηση με τον Πρέσβη Θεόδωρο Δασκαρόλη και τον διευθυντή του Προξενικού Γραφείου Ανδρέα Σπυρόπουλο.
Ειρηνικά έληξε η κατάληψη, από ομάδα αντεξουσιαστών, του Ελληνικού Προξενικού Γραφείου στο Βερολίνο .
Η δεκαεπταμελής ομάδα, η οποία παρέμεινε στους χώρους του Προξενείου επί τουλάχιστον τρεις ώρες, αποχώρησε έπειτα από συνεννόηση με τον Πρέσβη Θεόδωρο Δασκαρόλη και τον διευθυντή του Προξενικού Γραφείου Ανδρέα Σπυρόπουλο.
Αλληλεγγύη στις καταλήψεις
Προηγουμένως, είχε αναρτήσει μαύρο πανό με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις» («Solidarity with the squats») και το σύμβολο της αναρχίας, ενώ ταυτόχρονα σε ελληνικές ιστοσελίδες που απηχούν τις απόψεις του χώρου είχε δημοσιευθεί κείμενο με τις θέσεις της ομάδας εναντίον των εκκενώσεων κατειλημμένων κτιρίων στην Αθήνα.
Στο Προξενικό Γραφείο έσπευσε και η Αστυνομία του Βερολίνου, η οποία περιορίστηκε σε ταυτοποίηση στοιχείων των μελών της ομάδας έξω από το κτίριο.
- Σον Πεν, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπενίσιο ντελ Τόρο: Βραβεύονται στη Σάντα Μπάρμπαρα
- Η μοναξιά κάνει «πάρτι» στους νέους – παρά τα πολλά social media
- Αυτή είναι η ταινία που απέρριψε ο Τζακ Μπλακ και θα μετανιώνει για πάντα – «Γιατί ήμουν τόσο…»
- Πού σκοντάφτει η διπλή αναγραφή τιμής από το χωράφι στο ράφι- Στα όργανα της ΕΕ προσφεύγουν οι λιανέμποροι
- Τιμές φαρμάκων: Πώς θα επηρεαστούν από την είσοδο της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη;
- Ερντογάν: «Η Δύση χάνει όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για να καταδικάζει και να απειλεί άλλες χώρες»




