Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προκλητικός Μπαλάσκας - Θα τρέχουμε να γλιτώσουμε από το ξύλο τους μπαχαλάκηδες

Προκλητικός Μπαλάσκας – Θα τρέχουμε να γλιτώσουμε από το ξύλο τους μπαχαλάκηδες

Kληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα στο Μαρούσι όπου αστυνομικοί σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης κατά των αντιεξουσιαστών οι οποίοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε ανακατάληψη της έπαυλης Κούβελου, έριξαν χημικά, ανέφερε ότι το κλίμα στην κοινωνία έχει αρχίσει να αντιστρέφεται

Την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. ακόμη δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις για τα απαράδεκτα κρούσματα αστυνομικής βίας, τόσο στο Κουκάκι όσο και τις προηγούμενες ημέρες σε διαφορετικά περιστατικά στην Αθήνας, ο Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ έσπευσε να ρίξει λάδι στη φωτιά σημειώνοντας ότι σε λίγο καιρό η αστυνομία θα τρέχει να προστατέψει τους μπαχαλάκηδες από τον κόσμο.

Μιλώντας στον Alpha και κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα στο Μαρούσι όπου αστυνομικοί σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης κατά των αντιεξουσιαστών οι οποίοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε ανακατάληψη της έπαυλης Κούβελου, έριξαν χημικά, ανέφερε ότι το κλίμα στην κοινωνία έχει αρχίσει να αντιστρέφεται.

«Θα τρέχουμε να τους σώσουμε πλέον εμείς από τα χέρια του κόσμου. Θα τους λιντσάρουν στο τέλος. Στο τέλος θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα φάνε ξύλο από τον κόσμο» υπογράμμισε ενώ ακόμη εκκρεμεί η ΕΔΕ της ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Ινδαρέ αλλά και τη σύλληψη τριών μελών της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε προκαλέσει σάλο όταν σχολιάζοντας τις αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια κατά αντιεξουσιαστών , είχε μιλήσει για ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια προοδευτικά.

«Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας – θα μπορούσαμε να πούμε- ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» είχε σχολιάσει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024