Τραβάει το «σκοινί» η Τουρκία – Τι συμβαίνει με S-400 και drones
Στην τουρκική εθνοσυνέλευση βρίσκεται η δεύτερη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, η οποία περιλαμβάνει στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών και όχι μόνο σε επίπεδο εκπαίδευσης
Στην τουρκική εθνοσυνέλευση βρίσκεται η δεύτερη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης, η οποία περιλαμβάνει στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών και όχι μόνο σε επίπεδο εκπαίδευσης.
Το μνημόνιο περιέχει και επιχειρησιακή συνεργασία, κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που έλεγε ο Ταγίπ Ερντογάν πριν μέρες, ότι εάν του ζητηθεί θα στείλει στρατό στην Λιβύη.
Ταυτόχρονα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, συναντήθηκε στη Ντόχα με τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης της Τρίπολης, Φαγιέζ Αλ Σαράτζ.
Στο πλαίσιο του τετ α τετ διεμήνυσε πως «η Τουρκία θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα να υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».
Ακόμα, από τη Δευτέρα 16/12, θα πετούν από τα κατεχόμενα της Κύπρου, τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας