Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς πάνω από 2.000 οπαδοί του αναμένεται να βρεθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Και θέλει να το κάνει έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του.
Κάτι που δεν επετράπη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά θα επιτραπεί κανονικά στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Κυριακή.
Όσοι οπαδοί των Ερυθρόλευκων επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο, μπορούν να το κάνουν από την μπουτίκ του Αστέρα Τρίπολης, Τετάρτη έως Παρασκευή σε ώρες καταστημάτων και την Κυριακή από τις 14:00 έως τη σέντρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, πάνω από 2.000 οπαδούς τους αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους οι Ερυθρόλευκοι για το παιχνίδι στην Αρκαδική πόλη.
Με τους φίλους των Πειραιωτών να κατακλύζουν το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με σκοπό να ωθήσουν τον Ολυμπιακό στη νίκη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αφαίρεσε σχεδόν όλες τις φωτογραφίες του από το προφίλ του στο instagram, κίνηση που μπορεί να δείχνει κάτι για την μεταγραφή του από την Παρτιζάν.