Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κούτουλας για ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Θύμιζε αγώνα ακαδημιών ποδοσφαίρου

Κούτουλας για ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Θύμιζε αγώνα ακαδημιών ποδοσφαίρου

Ο Γιώργος Κούτουλας μιλώντας στο ONE Channel εκφράζει την αποστροφή του για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ - Ξάνθη με τους ακρίτες να παρουσιάζονται αγνώριστοι στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Ο Γιώργος Κούτουλας δεν είναι κανένας χθεσινός στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και έχει δει πράγματα και θάματα. Ο παλαίμαχος αμυντικός που φόρεσε για 11 ολόκληρα χρόνια τη φανέλα της ΑΕΚ κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα μίλησε στο ONE Channel για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και μέσα σε λίγες κουβέντες, τα είπε κυριολεκτικά όλα.

Κάποιον που δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο ίσως και να μπορείς να τον ξεγελάσεις, κάποιον όμως με τη δική του εμπειρία και τα χιλιόμετρα στα γήπεδα, μάλλον αδύνατο.

Ο παλαίμαχος άσος αναφερόμενος στο ματς του Σαββάτου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη έκανε λόγο για συμπεριφορές και αντιδράσεις που περισσότερο παραπέμπουν σε αγώνες ακαδημιών παρά σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του ONE:

«Εντάξει τώρα…Μερικά πράγματα πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και από μόνοι μας. Πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν πίστευε σε αυτά, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θα αρχίσουμε να αλλάζουμε την γνώμη μας. Όταν γίνονται τόσες φάσεις και τόσα ακυρωθέντα γκολ, το πράγμα καταντάει λες και παίζουν Ακαδημίες. Δεν είναι αυτό επαγγελματικό επίπεδο».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024