Οδηγός λεωφορείου κάπνιζε και μιλούσε στο κινητό
Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη να καπνίζει και να μιλάει στο κινητό, την ώρα που μετέφερε σχεδόν 50 επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Κιάτο στην Κινέτα.
Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη να καπνίζει και να μιλάει στο κινητό, την ώρα που μετέφερε σχεδόν 50 επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από το Κιάτο στην Κινέτα.
Επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Patras TV, ο οδηγός μετέφερε επιβάτες από την Πάτρα και κατά τη διάρκεια της διαδρομής όχι μόνο μιλούσε στο κινητό αλλά κάπνιζε σε όλη τη διαδρομή, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο βίντεο το τηλεοπτικού σταθμού.
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη το πρωί, σε πούλμαν που είχε ναυλώσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από ιδιωτικό γραφείο προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες καθώς το λεωφορείο της εταιρείας δεν αρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες.
Κυρώσεις και πρόστιμα
Ο οδηγός απαθανατίστηκε από επιβάτες, οι οποίοι τον κατήγγειλαν τόσο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και στο 1142 και, όπως τους ενημέρωσαν, αναμένεται να επιληφθούν του θέματος και να επιβληθούν οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον νόμο.
- Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ μαλώνουν για τον Έπσταϊν – Τι λέει ο σκηνοθέτης του «χαζού αστείου» που τάραξε το Χόλιγουντ
- Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν: Η Ρωσία παρέχει στο Ιράν πληροφορίες για να στοχεύσει τις αμερικανικές δυνάμεις
- Betsson: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με Ενισχυμένες Αποδόσεις και Σούπερ Προσφορά*
- Επαναπατρισμός: Ανακουφισμένοι οι Έλληνες που επέστρεψαν – «Ακούγαμε σειρήνες, αεροπλάνα, εκρήξεις»
- Επείγουσα εγκύκλιος – «Καμπανάκι» για τοξικό φυτό στις αυλές των σχολείων
- Αντίστροφη μέτρηση για την σταδιακή επαναλειτουργία κατασκηνώσεων στο Δήμο Ζαχάρως


