Βόλος : Οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό για 20 λεπτά
Συνεργείο της εταιρείας διαχείρισης και άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην πρώτη έξοδο.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε το πρωί της Κυριακής οδηγός στην εθνική οδό Λάρισας -Βόλου καθώς οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, για περίπου είκοσι λεπτά έμεινε κλειστός ο αυτοκινητόδρομος μετά τα διόδια Μοσχοχωρίου.
Συνεργείο της εταιρείας διαχείρισης και άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην πρώτη έξοδο, ενώ η κίνηση είχε διακοπεί στον σταθμό διοδίων, για την αποφυγή ατυχημάτων.
- Κατασκοπεία: Σήμερα απολογείται στο Αεροδικείο ο 54χρονος σμήναρχος
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα φορολογηθούν φέτος τα μπλοκάκια – Τι να προσέξετε
- Η ανεξήγητη, επίμονη εναντίωση της κυβέρνησης στον εμβολιασμό και τα 17.000.000 αιγοπρόβατα «φαντάσματα»
- Συνταγή: Μοσχαρίσια κεφτεδάκια με σάλτσα σόγιας, μουστάρδας και ζωμού λαχανικών
- Ρωσία: Θα χρειαστεί εγγυήσεις ασφαλείας για να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Κλιματική αλλαγή: Ο Ιανουάριος του 2026 ο πέμπτος θερμότερος που καταγράφηκε ποτέ

