Η επόμενη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
Για τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά το ταραχώδες συνέδριο, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος
Για τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά το ταραχώδες συνέδριο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μίλησε μέσα από την εκπομπή One Line ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα», Δημήτρης Χόνδρος.
«Η τελευταία πληροφόρηση που έχουμε από τις συναντήσεις του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς είναι ότι δεν δίνει τόσο μεγάλη σημασία στις ψήφους, αλλά στο πρόσωπο» είπε και συμπλήρωσε πως «θέλει να προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής. Στη σκέψη του πρωθυπουργού είναι στο πρόσωπο του νέου ΠτΔ να σηματοδοτείται το πέρασμα στη νέα περίοδο που προσπαθεί να επικοινωνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Αναφορικά με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είπε πως «τα στοιχεία τα δικά μου είναι ότι δικαίωμα απόκτησης κάρτας μέλους έχουν 4280 άτομα. Ωστόσο 1230 πρόσωπα έδωσαν τα 5 ευρώ και πήραν κάρτα συνδέσμου». «Η επισήμανση του Γερουλάνου ότι δεν υπήρξε απαρτία έχει βάση» επεσήμανε.
Τέλος, σημείωσε πως «τα δύσκολα ξεκινούν από τώρα. Το θέμα για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι να κόψει κεφάλια, αλλά να προχωρήσει με συνθέσεις επιτυγχάνοντας μια ενότητα του χώρου».
Πηγή: onetv.gr
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- Ιράκ: Η απαχθείσα Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με αξιωματούχο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442