Μαρτίνς: «Είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι»
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απογοητευμένος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτες του είχαν τις ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 με τον Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 88’ με τον Εμμανουηλίδη, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη.
Ο Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες που χαράμισε ο Ολυμπιακός.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν την υπεροχή και θα έπρεπε να είχαν τελειώσει το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σήμερα με το επίπεδο που είχαμε δεν μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Είμαι απογοητευμένος από την απόδοσή μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς. Είχαμε την υπεροχή, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Επρεπε να είμαστε πιο υπεύθυνοι. Είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν ανεύθυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος μετά το τέλος του αγώνα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.