Κτηνωδία στην Φθιώτιδα : Κρέμασαν σκύλο με σύρμα
Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε με θύμα ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα σε παρτέρι της ανατολικής Φθιώτιδας.
Ακόμη ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου καταγράφηκε με θύμα ένα αδέσποτο σκυλάκι, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα σε παρτέρι της ανατολικής Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα το αθώο αδέσποτο, βρέθηκε κρεμασμένο στην κιόσκι στην περιοχή του Αχλαδίου, προκαλώντας φρίκη σε περαστικό, που έτυχε να περάσει από το εν λόγω σημείο και να αντικρίσει το φρικιαστικό έγκλημα.
Το πρωί της Κυριακής και ενώ πήγαινε για προπόνηση ο άντρας αντίκρισε απαγχονισμένο και κρεμασμένο με σύρμα το αδέσποτο σκυλάκι.
Το αποτρόπαιο συμβάν έχει καταγγελθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας στην αστυνομία ενώ οι αρχές αναζητούν τον ένοχο.
ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο

