Ελένη Μενεγάκη : «Πάγωσε» με την Μαντώ Γαστεράτου
«Τρομάζω, μη μας βρει εδώ», είπε τρομαγμένη η Ελένη Μενεγάκη
Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε πολύ χορό και τραγούδι. Ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε στο πλατό και ξεσήκωσε τους πάντες, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες.
Την ώρα, λοιπόν, που ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε το “Τι σου ‘χω κάνει” του Αντώνη Ρέμου, η Μαντώ Γαστεράτου βγήκε μπροστά και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο.
Οι περισσότεροι «πάγωσαν» βλέποντας την εγκυμονούσα Μαντώ να χορεύει και να κάνει φιγούρες, με τον Κώστα Καραφώτη να σταματάει και να λέει: «Το σταματάω για τη Μαντώ».
«Ξεσηκώνεις και τις ετοιμόγεννες. Τρομάζω, μη μας βρει εδώ. Άμα βλέπεις να σηκώνεται, να αλλάζεις ρυθμό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
https://www.youtube.com/watch?v=aFd-8bZR07U&feature=youtu.be
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές


