Η UEFA τιμώρησε με μερική εκκένωση τη Λάτσιο για τα ρατσιστικά περιστατικά
Η UEFA τιμώρησε την Λάτσιο με μερική εκκένωση της εξέδρας των οργανωμένων φιλάθλων της, έπειτα από τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με την Ρεν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λάτσιο απασχολεί την UEFA για την συμπεριφορά των οπαδών της.
Οι «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί της, στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στη Ρεν για το UEFA Europa League, καταφέρθηκαν με ρατσιστικά συνθήματα απέναντι στους παίκτες της γαλλικής ομάδας, με την UEFA να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία λοιπόν τιμώρησε την Λάτσιο με μερική εκκένωση της κερκίδας των οργανωμένων της, ποινή που θα εφαρμοστεί στον αμέσως επόμενο εντός έδρας αγώνα των «λατσιάλι» με την Σέλτικ.
Οι άδειες κερκίδες του «Ολίμπικο» θα καλυφθούν με ένα πανό που θα γράφει «#EqualGame», το οποίο είναι το σύνθημα της καμπάνιας της UEFA κατά των διακρίσεων.
Παράλληλα, στον ρωμαϊκό σύλλογο επιβλήθηκε και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ.
- Παρέμβαση Καρόλου για τον Άντριου: Το Μπάκιγχαμ δηλώνει έτοιμο να συνεργαστεί με τις αρχές για τις αποκαλύψεις Έπσταϊν
- Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: Σοβαρή παιδαγωγική και κοινωνική μεταρρύθμιση, όχι προεκλογικό πυροτέχνημα
- «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»




