Στις 19 Ιουνίου έγινε η πρόσληψη του Μάρκο Τζιαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και υπήρχε η ελπίδα πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.
Ωστόσο, φτάσαμε 8 Οκτωβρίου και οι «ροσονέρι» μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκονται στην 13η θέση με μόλις 9 βαθμούς. Η υπομονή των διοικούντων την ομάδα τελείωσε και ο Τζιαμπάολο απολύθηκε, όντας παρελθόν πλέον για τη Μίλαν.
Οι 4 ήττες σε 6 ματς κόντρα σε Ουντινέζε, Ίντερ, Τορίνο και Φιορεντίνα, ήταν ο λόγος για τον οποίο το ποτήρι ξεχείλισε. Το «διπλό» στην έδρα της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για τον Ιταλό τεχνικό, με τους διοικούντες τη Μίλαν ουσιαστικά να περιμένουν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες για να ανακοινώσουν την απόφασή τους. Με λίγα λόγια, ο Τζιαμπάολο ήταν «τελειωμένος» πριν τον αγώνα με τη Τζένοα.
Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο Μιλάνο, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους «ροσονέρι». Ο πρώην προπονητής των Φιορεντίνα, Ίντερ, Λάτσιο, Μπολόνια και Παλέρμο αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.