Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Europa League : Ο νόμος των φαβορί

Europa League : Ο νόμος των φαβορί

Η Άρσεναλ πέτυχε ευρεία νίκη 4-0 επί της Σταντάρ Λιέγης, ενώ η Σεβίλλη κέρδισε 1-0 τον ΑΠΟΕΛ, αποτέλεσμα που βολεύει την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA. Νίκες για Λάτσιο, Άιντραχτ και Χετάφε στα υπόλοιπα παιχνίδια

Η Άρσεναλ νίκησε με το «ευρύ» 4-0 την Σταντάρ Λιέγης, ενώ η Σεβίλλη «δούλεψε» για χάρη της Ελλάδας, επικρατώντας του ΑΠΟΕΛ με 1-0. Με νίκες προχώρησαν Λάτσιο, Άιντραχτ και Χετάφε στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Η Άρσεναλ των πολλών αλλαγών δεν συνάντησε καμία αντίσταση στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης, φτάνοντας στο 4-0 εναντίον των Βέλγων.  Τον δρόμο για την εύκολη επικράτηση άνοιξε ο Μαρτινέλι στο 13′, με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ τρία λεπτά αργότερα. Ο Γουίλοκ στο 22ο λεπτό έγραψε το 3-0, με τον Θεμπάγιος να ολοκληρώνει τον θρίαμβο των «κανονιέρηδων» στο 57′ με τον Ντάνι Θεμπάγιος.

Στο ματς που ενδιέφερε άμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω του ΑΠΟΕΛ και της Κύπρου, η Σεβίλλη νίκησε 1-0 και κράτησε την χώρα μας πάνω από την «μεγαλόνησο». Ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, έπειτα από ασίστ του Μουνίρ στο 17ο λεπτό. Οι Σεβιγιάνοι στα επόμενα λεπτά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν απειλήθηκαν και σοβαρά, πετυχαίνοντας το 2/2 στον όμιλο.

Η Λάτσιο πέτυχε μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Ρεν, με τους Γάλλους να προηγούνται με τον Μορέλ στο 55ο λεπτό. Η ομάδα του Ιντσάγκι όμως δεν τα παράτησε και πέτυχε την απόλυτη ανατροπή, με πρωταγωνιστές και σκόρερ, τους Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Ιμόμπιλε στο 63′ και στο 75′.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πέτυχε τεράστιο διπλό στην έδρα της Γκιμαράες με 1-0 με γκολ του Ντικά στο 36′, όπως και η Χετάφε, η οποία επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Κρασνοντάρ, με τον Άνχελ να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των Ισπανών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που άρχισαν στις 22:οο την Πέμπτη 3/10:

Λάτσιο – Ρεν 2-1

Σελτικ – Κλουζ 2-0

Γκιμαράες – Αϊντραχτ Φρ. 0-1

Αρσεναλ – Σταντάρ Λιέγης 4-0

Σεβίλλη – ΑΠΟΕΛ 1-0

Μάλμε – Κοπεγχάγη 1-1

Λουγκάνο – Ντ. Κιέβου 0-0

Κράσνονταρ – Χετάφε 1-2

Τραμπζονσπόρ – Βασιλεία 2-2

Σπόρτινγκ Λ. – Λασκ 2-1

Ρόζενμποργκ – Αϊντχόφεν 1-4

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024