Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Europa League : Γκέλες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα

Europa League : Γκέλες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα

Ισοπαλίες για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρόμα στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, μεγάλες νίκες για Φέγενορντ και Γουλβς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Άλκμααρ εκτός έδρας (0-0), όπως και η Ρόμα που μοιράστηκε τον πόντο (1-1) με την έκπληξη του Europa League, Βόλφσμπεργκερ. Μεγάλες νίκες για Φέγενορντ (2-0 την Πόρτο) και Γουλβς (0-1 την Μπεσίκτας), ενώ Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ έμειναν στην ισοπαλία (1-1) στις έδρες των Μπασακσεχίρ και Σεντ Ετιέν.

12ος όμιλος

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίζονται και στην Ευρώπη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μένει στη «λευκή» ισοπαλία με την AZ Άλκμααρ εκτός έδρας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πραγματοποίησαν ακόμα μια νωθρή εμφάνιση, έχοντας και πολλές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόλις μία ευκαιρία με τον 18χρονο επιθετικό τους, Μέισον Γκρίνγουντ.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, με την εμφάνιση της Γιουνάιτεντ να είναι «φτωχή, κινδυνεύοντας στο τέλος να δεχτεί γκολ σε προσπάθειες των Βάινταλ (71′) και Ιντρίσι (76′). Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Σόλσκιερ να μην πέφτει από την κορυφή, αλλά να συγκατοικεί πλέον με την Παρτιζάν, η οποία πέρασε από την έδρα της Αστάνα (1-2).

8ος όμιλος

Το απόλυτο έκανε η Λουντογκόρετς, περνώντας με το επιβλητικό 3-0 από την έδρα της Φερεντσβάρος. Τα γκολ πέτυχαν ο Λουκόκι στο 1ο λεπτό, ο Φόρστερ στο 40′ και ο ίδιος παίκτης στο 64′. Στο άλλο παιχνίδι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε 0-2 από την Εσπανιόλ, με τα γκολ των Λέι στο 64′  και του Βίκτορ στις καθυστερήσεις.

10ος όμιλος

Η Ρόμα δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στον όμιλο, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1  στην έδρα της Βόλφσμπεργκερ, παραμένοντας στην κορυφή με την σημερινή της αντίπαλο (4 βαθμός κάθε ομάδα). Η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα προηγήθηκε στο 27′ με τον Σπινατσόλα, ο οποίος σκόραρε με τη δόση της τύχης, για το 0-1. Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 51′ με τον Λιντλ, κρατώντας στη συνέχεια το πολύτιμο αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπασακσεχίρ και Γκλάντμπαχ έμειναν ισόπαλες στο 1-1, με τους Γερμανούς να παίρνουν τον πρώτο βαθμό στον όμιλο στις καθυστερήσεις με γκολ του Χέρμαν. Οι Τούρκοι είχαν προηγηθεί στο σκορ στο 55΄με τον Βίσκα, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

7ος όμιλος

Στον 7ο όμιλο, η Φέγενορντ πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Πόρτο με σκορ 2-0, παρά το γεγονός ότι οι «δράκοι» είχαν δύο δοκάρια. Τα γκολ για τους Ολλανδούς πέτυχαν ο Τόορνστρα στο 49′ και ο Κάρσντροπ στο 80′. Στο άλλο παιχνίδι η Γιουνγκ Μπόις, έκανε μεγάλη ανατροπή και κέρδισε με 2-1 την Ρέιντζερς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μορέλος στο 44’, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Ασαλέ στο 50′ σε 1-1 και τον Φάσναχτ να διαμορφώνει την πλήρη ανατροπή σκηνικού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

9ος όμιλος

Στον 9ο όμιλο η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε στο 13΄της Βόφσμπουργκ με τον Κολοτζέτσακ, με τους «λύκους» όμως να ισοφαρίζουν άμεσα με τον Γουίλιαμ να διαμορφώνει το τελικό 1-1 στο 15’. Στο άλλο παιχνίδι η Αλεξάντρια αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο ουδέτερο Λβιβ με την Γάνδη.

11ος όμιλος

Στον 11ο όμιλο, η Γουλβς πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μπεσίκτας, με γκολ του Μπολί στο 93′, παίρνοντας τους πρώτους βαθμούς της ιστορίας της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Στο άλλο ματς η Μπράγκα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Πορτογαλία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές.

Τα παιχνίδια των 19:55:

Γιουνγκ Μπόις – Ρέιντζερς 2-1

Φέγενορντ – Πόρτο 2-0

Σεντ Ετιέν – Βόλφσμπουργκ 1-1

Ολεξαντρία – Γκεντ 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Εσπανιόλ 0-2

Φερντσβάρος – Λουντογκόρετς 0-3

Μπασακσεχίρ – Γκλάντμπαχ 1-1

Βόλφσμπεργκερ – Ρόμα 1-1

Μπεσίκτας – Γουλβς 0-1

Μπράγκα – Σλόβαν Μπρατ. 2-2

Αλκμααρ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024