Συνεχίζει τις τρέλες ο Φαν’ τ Σιπ
Το… τερμάτισε ο Τζον Φαν’ τ Σιπ, με τον Ολλανδό προπονητή στο αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία να ετοιμάζει «τρέλες».
Ο Τζον Φαν’ τ Σιπ έχει βαλθεί να… τρελάνει όλο τον κόσμο, με τις επιλογές του να προκαλούν έκπληξη ακόμα και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.
Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του Ολλανδού προπονητή να παρατάξει την Εθνική ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία στο ΟΑΚΑ (21:45) με τον Κώστα Σταφυλίδη ως κεντρικό αμυντικό, δίπλα στον Χατζηδιάκο, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ιταλία στο Ολίμπικο ο Σιόβας τα είχε πάει περίφημα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της γαλανόλευκης.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συνεχίζει τις τρέλες του και παίρνει από το άκρο της άμυνας τον Κώστα Σταφυλίδη και τον τοποθετεί στο κέντρο δίπλα στον νεαρό άσο της Αλκμααρ. Ο Φαν’ τ Σιπ προκαλεί και πάλι και δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τις επιλογές του στην 11άδα.
- Αμετακίνητες οι θέσεις Ιράν και ΗΠΑ – Μια «καλή αρχή» βλέπει ο Ιρανός ΥΠΕΞ – Νέες κυρώσεις από την Ουάσινγκτον
- Βρετανία: Κάθειρξη 23 ετών σε 76χρονο άνδρα που κακοποίησε σεξουαλικά αγόρια σε κατασκήνωση
- Ολυμπιακός: Πανό για τα θύματα της Θύρας 7 στο ΣΕΦ (pics)
- Το Ιράν απέρριψε το αίτημα της Ουάσινγκτον να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου
- Πόσο «εξαιρετική» ήταν στ’ αλήθεια η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
- Άρης Μουγκοπέτρος: Παίζει κλαρίνο με δύο δάχτυλα και συγκινεί – Το μήνυμα του μέσω Instagram