Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γ. Στάντζος στο One Channel: Οι αντοχές της Σάμου βρίσκονται στο όριο

Γ. Στάντζος στο One Channel: Οι αντοχές της Σάμου βρίσκονται στο όριο

Κραυγή αγωνίας για την εκρηκτική κατάσταση στη Σάμο, βγήκε από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπο καθημερινά το νησί, μιλώντας στην εκπομπή One Report του One Channel

Κραυγή αγωνίας για την εκρηκτική κατάσταση στη Σάμο, βγήκε από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, ο οποίος παρουσίασε τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπο καθημερινά το νησί, μιλώντας στην εκπομπή One Report του One Channel.

O κ. Στάντζος με φόντο τα άγρια επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών και την πυρκαγιά που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας (14/10) στο  στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Βαθύ, δήλωσε:  «Μόνο η τυπική κήρυξη του Δήμου και της πόλης της Σάμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δείχνει ότι μιλάμε για  ένα μη διαχειρίσιμο από τις δομές θέμα. Έχουμε μία σχεδόν εξίσωση πληθυσμού μεταναστών – προσφύγων, ενός ανοιχτού κέντρου που βρίσκεται μέσα στην πόλη με τους μόνιμους κατοίκους. Χτες συνέβη δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν, χωρίς τραγική κατάληξη.

Ο ίδιος εξήγησε αναλυτικά τι συνέβη και πως ξεκίνησε η πυρκαγιά στα όρια του καταυλισμού, ενώ υπογράμμισε για άλλη μία φορά πως το κέντρο υποδοχής προσφύγων μεταναστών στην Σάμο, «πνίγεται» αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα συμφόρησης, πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από την Μόρια με αναλογία 1:8 (δυνατότητα φιλοξενίας – φιλοξενούμενων), ζητώντας άμεση εφαρμογή των μέτρων αποσυμφόρησης.

«Οι αντοχές της κοινωνίας είναι στο όριο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στάντζος απευθύνοντας έκκληση στον πρωθυπουργό και την ηγεσία, για μαζικό απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών από τη Σάμο.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024