Νεϊμάρ: Αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Βραζιλίας
Ο Νεϊμάρ στάθηκε άτυχος για ακόμα μία φορά, καθώς αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από το φιλικό της Βραζιλίας με τη Νιγηρία, στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης.
Η Εθνική Βραζιλίας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Βραζιλίας, σε φιλικό προετοιμασίας στη Σιγκαπούρη.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «Σελεσάο», Τίτε, επέλεξε το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Νεϊμάρ στο αρχικό σχήμα της ομάδας, με τον Βραζιλιάνο όμως να στέκεται άτυχος.
Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Βραζιλίας, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με μυϊκό τραυματισμό, ενώ τη θέση του πήρε ο Φελίπε Κουτίνιο.
Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Νεϊμάρ αναχώρησε αμέσως για τη Γαλλία, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Τόμας Τούχελ, τον προπονητή των Παριζιάνων να βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα».
Ο 27χρονος να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου ένα μήνα, επέστρεψε από μακροχρόνιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ βρισκόταν σε φόρμα, έχοντας κρίνει με δικά του τέρματα, τρεις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μπακς – Θάντερ 102-122: Ήττα για τα «Ελάφια» παρά τη «γεμάτη» εμφάνιση του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιστροφή στην ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442