Εισβολή στη Συρία : «Ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε» λένε οι Κούρδοι της Αθήνας
Οι Κούρδοι φώναξαν συνθήματα κατά της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία και των επιχειρήσεων εναντίον κουρδικών δυνάμεων. «Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, αντίσταση μέχρι εσχάτων» τόνισε στο One Channel ο εκπρόσωπος του Κουρδικού Κόμματος PYD στην Ελλάδα
Συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποίησαν το απόγευμα Κούρδοι, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, φωνάζοντας συνθήματα κατά της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία.
Οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, ωστόσο, κλούβες των ΜΑΤ τους έκοψαν στο ύψος της οδού Ρηγίλλης.
Στη συνέχεια, οι Κούρδοι φώναξαν συνθήματα κατά της εισβολής της Τουρκίας στη Συρία και των επιχειρήσεων εναντίον κουρδικών δυνάμεων.
Διαβάστε επίσης: Τα εδάφη που θέλει να πάρει ο Ερντογάν στη Συρία [χάρτης]
Εκπρόσωπος Κούρδων στην Ελλάδα: Ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel ο εκπρόσωπος του Κουρδικού Κόμματος PYD στην Ελλάδα, Ιμπραήμ Μουσλέμ, για την εισβολή της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία, υποστήριξε πως οι ΗΠΑ και Τουρκία είναι κατά του κουρδικού λαού και πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να αποτρέψει τη σφαγή.
«Δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε, αντίσταση μέχρι εσχάτων» τόνισε ο κ. Μουσλέμ και συμπλήρωσε «ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί ή θα νικήσουμε».
- Βγάλε τη ζάχαρη από το πρωινό σου
- Επιμένει η κακοκαιρία και την Παρασκευή: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι
- Πολυκατοικίες: Πότε επιβάλλεται φόρος μεταβίβασης σε κοινόχρηστους χώρους
- Παρασκευή και 13: Γιατί θεωρείται ημέρα γκαντεμιάς;
- Γιατί η πραγματική ζωή δεν έχει χαρούμενο τέλος, όπως στις ταινίες;
- Επικουρικές συντάξεις: Χωρίς αυξήσεις και φέτος, καταβολή με το σταγονόμετρο






