Δραπετσώνα : Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα
Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν μία γυναίκα και ένας άνδρας, είχε πέσει υπό άγνωστε συνθήκες στη θάλασσα στο νέο Μώλο Δραπετσώνας.
Νεκροί εντοπίσθηκαν και ανασύρθηκαν λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, το οποίο έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη θάλασσα στην περιοχή του Νέου Μώλου Δραπετσώνας.
Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μάνα και γιό.
Νωρίτερα, το όχημα είχε εντοπιστεί σε βάθος 32 μέτρων. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τη γυναίκα οδηγό του αυτοκινήτου να πέφτει στη θάλασσα το πρωί της Τετάρτης.
- Φάμελλος: Υπήρξε συντονισμένο σχέδιο μέσα από το Μαξίμου για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη
- Ψάχνετε για δουλειά; Αυτοί είναι οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις στην ΕΕ
- Έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στο Ιράν και την ευρύτερη Μέση Ανατολή
- Πόλεμος στο Ιράν: «Εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις» – Σε αυτοσυγκράτηση καλεί η Κομισιόν
- Άννα Βίσση: Για ποιον λόγο θα είναι απόψε κλειστό το Hotel Ερμού και ποιες άλλες πίστες
- Πώς ο Τραμπ προσπαθεί να αποκτήσει έκτακτη προεδρική εξουσία στις εκλογές

