Σκόπελος : Ο δήμος ζητά να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες κοινότητες
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητήθηκε από το Δήμο Σκοπέλου να κηρυχθούν οι κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος και Πανόρμου λόγω της χθεσινής βροχόπτωσης, χαλαζόπτωσης και ανεμοθύελλας που έπληξαν το νησί
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητήθηκε από το Δήμο Σκοπέλου να κηρυχθούν οι κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος και Πανόρμου λόγω της χθεσινής βροχόπτωσης, χαλαζόπτωσης και ανεμοθύελλας που έπληξαν το νησί.
Στο αίτημά του, που απεστάλη εγγράφως προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Σκοπέλου αναφέρει ότι διαβρώθηκαν αγροτικοί και δασικοί δρόμοι, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού, κυρίως στη Γλώσσα, υπέστησαν ζημιές τα λιμάνια στο Λουτράκι και στο Νέο Κλήμα, αλλά και σχολικές μονάδες στις ίδιες περιοχές.
Ο Δήμος Σκοπέλου αναφέρει επίσης ότι καταστράφηκαν ολοκληρωτικά οι ηλιακοί συλλέκτες στους θερμοσίφωνες της περιοχής, ενώ μεγάλες ζημιές υπέστησαν όλα τα αυτοκίνητα, τα σκίαστρα και τα τραπεζοκαθίσματα δεκάδων καταστημάτων.
Επίσης, σύμφωνα με το Δήμο Σκοπέλου καταστράφηκε ολοκληρωτικά όλη η ελαιοπαραγωγή, αφού ο ελαιόκαρπος ήταν σχεδόν έτοιμος για συλλογή.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της Β’ ομάδας
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ


