Με εντολή Πατούλη ξεκίνησε ο καθαρισμός ρεμάτων της Αττικής
Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθαρισμούς ρεμάτων, σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.
Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν απο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθαρισμούς ρεμάτων, σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.
Κατά το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί σε τμήματα ρεμάτων εντος αστικού ιστού, στους δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού (ρ. Πικροδάφνης) και Αμαρουσίου (ρ. Σαπφούς). Σημερα οι εργασίες καθαρισμού συνεχίστηκαν στο αμαξοστάσιο του Δ. Αμαρουσίου και στην οδό Μυκάλης του Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Εντολή καθαρισμού ρεμάτων
Σε μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι έδωσε εντολή να προχωρήσουν τα συνεργεία της περιφέρειας σε ενδελεχείς καθαρισμούς των ρεμάτων, σε όλο το λεκανοπέδιο, «με συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».
Ενημερώνει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και τα Σαββατοκύριακα, «μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής, ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατό τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη 1-4: Κακή εμφάνιση για τις «ασπιρίνες» πριν τον Ολυμπιακό (vid)
- Το νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο The Mark γιορτάζει 100 χρόνια ζωής – «Μια ιστορία αγάπης»
- Έργα τέχνης στο χορτάρι
- Ανεμοστρόβιλος έβγαλε βάρκες στην στεριά στην Αλεξανδρούπολη – Ριπές ανέμου 140 χιλιομέτρων «χτύπησαν» την πόλη
- Λουτσέσκου: «Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που παίζουμε καλά» – Η απάντησή του για Ζαφείρη και Κωνσταντέλια
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες





