Με εντολή Πατούλη ξεκίνησε ο καθαρισμός ρεμάτων της Αττικής
Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθαρισμούς ρεμάτων, σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.
Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν απο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθαρισμούς ρεμάτων, σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.
Κατά το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί σε τμήματα ρεμάτων εντος αστικού ιστού, στους δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού (ρ. Πικροδάφνης) και Αμαρουσίου (ρ. Σαπφούς). Σημερα οι εργασίες καθαρισμού συνεχίστηκαν στο αμαξοστάσιο του Δ. Αμαρουσίου και στην οδό Μυκάλης του Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Εντολή καθαρισμού ρεμάτων
Σε μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι έδωσε εντολή να προχωρήσουν τα συνεργεία της περιφέρειας σε ενδελεχείς καθαρισμούς των ρεμάτων, σε όλο το λεκανοπέδιο, «με συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών».
Ενημερώνει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και τα Σαββατοκύριακα, «μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής, ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατό τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Γιουνάιτεντ νίκησε τη Φούλαμ σε ματς-θρίλερ, «άντεξε» η Φόρεστ με δέκα παίκτες
- Κουρέτας για Αγιόκαμπο: Σε κακοτεχνία οφείλονται προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία – Πλημμύρισαν σπίτια και επιχείρηση
- Κομισιόν: κινεί διαδικασία επί παραβάσει κατά της Ελλάδας, για μη έγκαιρη εφαρμογή των κανόνων για τον αμίαντο
- Το όνειρο του Σαλιμπά για την Άρσεναλ
- Άρης Betsson -Παναθηναϊκός: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και αποβλήθηκε ο Αταμάν (vid)
- Διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα Σίνδος – Θεσσαλονίκη λόγω πυρκαγιάς – Αναμένονται καθυστερήσεις



