Ελένη Χατζίδου: Στο γυμναστήριο 17 ημέρες μετά τον τοκετό
Ήδη ξεκίνησε τις προσπάθειες επαναφοράς του σώματός της η όμορφη τραγουδίστρια
Η Ελένη Χατζίδου εκτός από ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι εδώ και λίγες μέρες και μια τρισευτυχισμένη μανούλα, αφού στις 2 Σεπτεμβρίου ήρθε στον κόσμο η κορούλα της με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου.
Η γλυκιά Ελένη διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, και έτσι μοιράστηκε πολλές στιγμές από την εγκυμοσύνη της, αλλά και τις πρώτες μέρες με το μωράκι της, με τους followers της.
Μάλιστα, πρόσφατα είχε εξομολογηθεί στους θαυμαστές της πως πίστευε ότι μετά τη γέννα η κοιλίτσα εξαφανίζεται… ως δια μαγείας! Δυστυχώς, όλες ξέρουμε ότι αυτό δεν αληθεύει.
Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε και μόλις 17 μέρες μετά τον τοκετό επέστρεψε στο γυμναστήριο για να ανακτήσει τη σιλουέτα της! Μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε στον διάδρομο του γυμναστηρίου. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα το σώμα της θα έχει επανέλθει στην άψογη κατάσταση που βρισκόταν και πριν την εγκυμοσύνη!
Δείτε το βίντεο:
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς

