Εκλεψαν κατάστημα ηλεκτρονικών εισβάλλοντας με… Mustang
Με τη μέθοδο του διεμβολισμού αποπειράθηκαν άγνωστοι να κλέψουν κατάστημα ηλεκτρικών στην οδό Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Με τη μέθοδο του διεμβολισμού αποπειράθηκαν άγνωστοι να κλέψουν κατάστημα ηλεκτρικών στην οδό Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Αφού οδήγησαν το όχημά τους πάνω στη τζαμαρία με το αυτοκίνητο (μάρκας Mustang), οι δράστες αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και αποχώρησαν εγκαταλείποντας το όχημα στο σημείο της πρόσκρουσης.
Πηγή: onetv.gr
- Συνταγή: Ζυμαρικά alle vongole
- Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μέχρι την Τρίτη του Πάσχα
- Τοπικές βροχές το Μεγάλο Σάββατο – Βελτιωμένος ο καιρός το Πάσχα
- Πάσχα: Πώς να μην «σκάσουμε» στο φετινό οικογενειακό τραπέζι
- Στενά του Ορμούζ: Αργή και αβέβαιη η επανεκκίνηση
- Ο Τζόνας Σολκ και το εμβόλιο που νίκησε την πολιομυελίτιδα
- Τι κρύβεται πίσω από τη σιωπή των millennials;
- Η επιτυχία στην Βενεζουέλα έκανε τον Τραμπ ακόμα πιο αλαζόνα – Και τώρα, πληρώνει το τίμημα στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442