Υπόθεση Novartis: Ο Σαμαράς κατονόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν»
«Ο,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο κ. Σαμαράς, αμέσως μετά την κατάθεσή του για την υπόθεση της Novartis
Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis.
«Ο,τι είχα να πω για την άθλια αυτή σκευωρία το είπα από την πρώτη στιγμή» δήλωσε ο κ.Σαμαράς.
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατονόμασε τον περίφημο «Ρασπούτιν» ο πρώην Πρωθυπουργός απάντησε καταφατικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα έκτασης 32 σελίδων ενώπιον των αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικαλούμενος όσα νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την υπόθεση και συγκεκριμένα την σκευωρία που υποστηρίζει ότι στήθηκε σε βάρος του.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κατάθεση και τα στοιχεία που προσκόμισε θα διαβιβαστούν στη Βουλή καθώς αφορούν πολιτικά πρόσωπα. Και ως εκ τούτου αποκλειστική αρμοδιότητα για την έρευνα έχει η Βουλή.
- Ιράν: Ξεπέρασαν τις 2.400 οι νεκροί πολίτες – Κινδυνεύει με εκτέλεση ο διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους




