Ανεπίσημο ντεμπούτο για Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 5-1 της Κ19 με χατ-τρικ του Σουντανί και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα αποκτήματα της ομάδας
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Superleague και ο Ολυμπιακός έδωσε σήμερα Πέμπτη (5/9) αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Κ19 του συλλόγου επικρατώντας με σκορ 5-1.
Ο Σουντανί πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας χατ-τρικ δείχνοντας πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό ύστερα από τον τραυματισμό που είχε υποστεί.
Τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σημείωσαν οι Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Ουσεϊνού Μπα, ενώ για την Κ19 σκόραρε ο Συρμής.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε φυσικά χωρίς την παρουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα πρόσωπα και σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
- Ιταλία: Νέα γυναικοκτονία – 40χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, την έθαψε σε χωράφι
- Γερμανική βιομηχανία: «Παράλογοι οι εκβιασμοί με δασμούς για τη Γροιλανδία»
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
- Ανεβάζει ρυθμούς η ευρωζώνη – Ανησυχία για τα ομόλογα
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0 στο 79′, με τέσσερα τα γκολ του Γιόβιτς (vids)
